GYIK

Választhatok további extra fegyvereket a csomaghoz?

Igen, fegyvertárunk bármelyik fegyvere kipróbálható. A leadható lövések száma függ választott fegyver kaliberétől. Csak kattints a „Fegyver hozzáadása” gombra a foglalás során, válassz a fegyverek közül és add hozzá a csomaghoz.

Megváltoztathatom/kicserélhetem a csomagban lévő fegyvereket vagy lőhetek egyedileg összeállított csomagot?

Nem, a fegyverek nem cserélhetők, mivel mások, akik ugyabban az időben ugyanazt a csomagot lövik esetleg nem éreznék igazságosnak. Sajnos nincs kapacitásunk egyedileg összeállított csomagokra, viszont további extra fegyverek adhatók a csomaghoz. Csak kattints a „Fegyver hozzáadása” gombra a foglalás során, válassz a fegyverek közül és add hozzá a csomaghoz.

Lőhetek sorozatlövő fegyverekkel?

A jogszabályok szerint automata (sorozatlövő) fegyverek kizárólag a rendvédelmi szerveknek és a honvédségnek engedélyezettek. A mi fegyvereink ezek félautomata változatai, tehát az elsütőbillentyű meghúzásakor csak egyet lőnek.

X fős csoportunk van. Lőhetünk egyazon időben különböző csomagokat?

Kettőnél több különböző csomag nem lőhető kényelmesen egyazon időben. Ha hölgy partrereddel jönnél, aki némileg tart a lőfegyverektől, erősen javasolt, hogy számára egyszerűbb csomagot (pl.: „9mm”) válassz.

Egyedül jönnék. Csatlakozhatok egy csoporthoz?

Nagy valószínűséggel másokkal együtt fogsz lőni, mivel gyakorlati okokból, a kisebb csoportokból egy nagyobbat rakunk össze, maximum 12 főig.

Beugorhatok, hogy lőjek néhány fegyverrel?

Nem, mi csak komplett csomagokat árulunk. 

Megoszthatom a csomagot valakivel?

Nem, a csomag nem osztható meg. Egy csomag egy főre vonatkozik.

Milyen messze van a lőtér Egertől és mennyi időbe telik odajutni?

Felsőtárkány kb. 10 kilóméterre van Eger városközpontjától, északkeleti irányban, ami általában kocsival 15 percnyi út. Sajnos tömegközlekedéssel nem közelíthető meg.

Hogy a legkönnyebb odajutni tömegközlekedéssel?

Sajnos tömegközlekedéssel jelenleg nem közelíthető meg.

Mennyibe kerül a taxi?

A távolságtól és a közlekedési viszonyoktól függően általában úgy 4000 Ft.

Nézők jöhetnek velem?

20 főnél több nem tartózkodhat egyszerre a lőszektorban, mivel veszélyeztetnék a biztonságot, valamint az élmény rovására menne. Ezért célszerű előre közölni a várható nézők számát. Egyébként a nézőknek a részvétel ingyenes, és természetesen nekik is biztosítunk szem- és hallásvédő eszközöket.

Készíthetek fényképeket és videókat?

Természetesen. A lövészet alatt és utána az üres fegyverekkel is lehet képeket is videókat készíteni.

Elvihetem emlékbe a töltényhüvelyeket?

Néhány töltényhüvelyt el lehet vinni emlékbe, mivel Magyarországon a kilőtt töltényhüvelyek birtoklása megengedett. Tilos azonban azokat repülőgépre felvinni, még a feladott poggyászban is! Ha repülővel utazol, a csomagodat átvilágítják és valószínüleg megtalálják benne, ami felelősségrevonással jár. 

Mit viseljek?

Mivel a lőtér nyitott, az időjárásnak megfelelő sportos, kényelmes öltözet ajánlott. A lőállás fedett, így védett a csapadéktól és a napsütéstől, azonban komolyabb eső esetén a környezet sarassá válhat. A fegyverek szerkezete olajos, zsíros, működésükből adódóan kormos lesz. Ezért nem a legjobb ötlet fehér ingben vagy kisestélyiben jönni. Papucs és magassarkú viselése szintén kevéssé ajánlott.

Terhes nő is részt vehet?

A válasz egy nagy piros NEM, három felkiáltójellel!!! A 24. hét környékén a magzat már hallja a külvilág hangjait. Mint az köztudott, a lövés elég hangos. Hacsak nem akarod, hogy a gyermeked halláskárosodással szülessen, ne menj lőtér közelébe!