Részvételi feltételek

Müködés & Nyitva tartás

A GreenHill szabadtéri lőtér egész évben üzemel. A lőtér előre foglalt időpontban látogatható és bármelyik élménylövészeti csomag lőhető ("9mm" - "Basic” - "Sniper”), hétköznapokon 14:00 és 18:00 között, és szombaton 10:00 és 18:00 között. A lőtér vasárnap és ünnepnapokon zárva tart.

Fenntartjuk a jogot, hogy egyedül érkezőket és kisebb csoportokat, külön értesítés nélkül, gyakorlati okokból azonos időben, együtt lövessünk. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy biztonsági vagy működési ok miatt a csomagokban szereplő bármely fegyvert vagy lőszert más fegyverrel vagy lőszerrel helyettesítsük. 

Foglalás

A foglalás véglegesítésével úgy tekintjük, hogy a részvételi feltételeket megértették és elfogadták. A foglalást végző személy felelőssége, hogy a csoport valamennyi tagja tisztában legyen a részvételi feltételekkel. A foglaláshoz tudnunk kell a résztvevők számát, a kívánt időpontot és a csomag nevét. A foglalás akkor jön létre, amikor azt írásban (e-mail) visszaigazoljuk. 

Fizetés

A csomag(ok) és extra fergyver(ek) árát a lőtérre érkezéskor kell kifizetni, ahogyan az a foglalás visszaigazolásában szerepel. Ez csak Forintban vagy Euróban teljesíthető. 

Árak

A weblapunkon feltüntetett árak érvényesek, tartalmazzák az ÁFÁ-t és nem képezik alku tárgyát, függetlenül a résztvevők számától. A választott csomag áráról a foglalás során ismételt tájékoztatást adunk. A csomag ára a foglalás visszaigazolásában feltüntetett összegű lesz, ami garantált és a továbbiakban nem változik.

Ajándék utalvány

Bármely csomagunkra vásárolható előre kifizetett ajándék utalvány, amit a megajándékozott akkor használ fel, amikor szeretné. Az utalványt e-mailben küldjük el, kinyomtatható (.pdf) formátumban és előre egyeztetett időpontban felhasználható a lejárati időn belül. Az utalvány nem visszaváltható és a kiállítástól számított 12 hónapig (365 nap) érvényes.

Életkor korlátozás

Az élménylövészeti csomagok 14 éves kor feletti résztvevő számára elérhetőek. 18 év alatti személy részére azonban a jogszabály előírja, hogy érvényes versenyengedéllyel kell rendelkeznie. Ez csak előzetesen szerezhető be, és szükséges hozzá a személy teljes neve, születési helye és ideje, anyja neve, lakcíme valamint egy kb. 3x4cm méretű, elektronikus formátumú (.jpeg) igazolványkép. A versenyengedély ára 4000 Forint és általában 72 óra kell a beszerzéséhez. Emellett a 18 év alatti személy egyik szülője legyen jelen és adja beleegyezését abba, hogy gyermeke részt vesz a lövészeten.

Egyedi igények

A csomagokhoz bármely fegyver hozzáadható a fegyvertárunkból, extraként. Köszönettel vesszük, ha a foglalás során erről előzetes tájékoztatást kapunk, a „Fegyver hozzáadása” gombra kattintással. Így szabadon böngészhető a Fegyvertár és kiválaszthatók a kívánt fegyverek. Lehetőség van a lőtérre érkezéskor is extra fegyverek hozzáadására. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás technikai okok miatt nem elérhető vagy korlátozott.

Foglalás módosítása

A foglalás módosítható az esemény időpontját megelőző 24 óráig. A módosítás akkor lép érvénybe, ha arról írásos (e-mail) visszaigazolást küldtünk. A résztvevők száma növelhető vagy csökkenthető a megadott időpontig. Írásos visszaigazolás nélküli módosítás esetén a foglalás törlésre kerülhet.

Késés

Kérjük, érkezz a lőtérre a kezdési idő előtt 15 perccel, hogy legyen időd a papírmunkára és a fizetésre. A kezdési idő utáni 15 perc késés esetén a foglalást töröltnek tekintjük.

Jognyilatkozat

Mindenkinek, aki lövőként részt vesz az élménylövészeti programon, érkezéskor alá kell írnia a „Tagnyilvántartó könyvet”. Ez egy jogszabályi követelmény, amely tartalmazza a lövészet során betartandó biztonsági szabályokat és a szükséges jognyilatkozatokat.